Més del 80% d’aprovats a cursos Microsoft Office 2010. Iniciem cursos Microsoft Office 2016!!!

Fundació Paco Puerto. Centre oficial per a la preparació i l’obtenció del certificat Microsoft Office Specialist 2016 (MOS)

Microsoft Office Specialist (MOS) és el programa de certificació oficial de Microsoft que acredita que la persona és especialista en Microsoft Office, l’estàndard acceptat arreu del món que justifica una utilització correcta de l’eina informàtica. Així, en els nostres cursos de formació subvencionada s’ofereix la possibilitat de realitzar els exàmens oficials que donen dret a l’obtenció d’aquests certificats, concretament els següents:

Especialista en Microsoft Word, Especialista en Microsoft Excel, Especialista en Microsoft Access, Especialista en Microsoft Powerpoint
Expert en Microsoft Word i Expert en Microsoft Excel.

Fins a la darrera convocatòria, tots els cursos s’han realitzat amb el programa Microsoft Office 2010. Així, més del 80% dels i de les nostres alumnnes han obtingut l’acreditació oficial de Microsoft.

A partir d’aquesta convocatòria iniciada el passat mes de Gener, tots els nostres cursos i els respectius examens es realitzaran amb el programa Microsoft Office 2016. Si vols formar-te en ofimàtica i, a més, vols obtenir la certificació que ho acredita, participa als nostres cursos!!!

Trobaràs tots els cursos que a data d’avui tenim vigents a localitats de tota Catalunya a la nostre secció d’acreditacions Consulta’ls aquí