Formació a Palau Automotive Manufacturing. 94 % alumnes aprovats en Excel Especialista

Dins de les accions formatives que la Fundació Paco Puerto realitza a diferents empreses de tota Catalunya, destaquem la formació realitzada a l’empresa Palau Automotive Manufacturing, situada a Palau Solità i Plegamans, dedicada a la realització de components per a l’automòbil.

S’han realitzat tres cursos corresponents a l’àrea d’ofimàtica, concretament del curs Excel Expert pertanyent al certificat oficial de Microsoft, MOS. Els cursos es van realitzar a la seu de la mateixa empresa amb els equips informàtics aportats per la Fundació Paco Puerto, durant el darrer trimestre del 2017 i primer trimestre del 2018 i van participar treballadors/es de l’àrea de producció i de l’àrea d’administració (compres, vendes i recursos humans).

Dels 33 treballadors i treballadores que van iniciar els cursos, 31 es van presentar a l’examen oficial de MOS i 29 d’ells van aprovar. Per tant, els cursos es van tancar amb un exitòs 94% d’aprovats.

L’aposta clara de la Secció Sindical de CCOO de PAM per la formació i la estreta coordinació amb la Fundació Paco Puerto han fet possibles aquestes formacions així com aquest nivell de resultats. Amb anterioritat a aquest cursos, ja havíem realitzats altres accions formatives, concretament cursos d’introducció a l’Alemany.

L’empresa ha realitzat aquests cursos mitjançant la bonificació de qüotes. Si estàs interessat/da en realitzar aquest tipus de formació a la teva empresa, contacta amb la nostra consultora de formació, Emilia Macias, al correu emacias@ccoo.cat